Høst og revestrikk

20131018-145822.jpg
Deilig høstvær – kjølige og klare dager . Perfekt for turer med hunden ; se alle de flotte fargene på trær og busker, småfuglene som koser seg med bær ( og blir litt vel løssluppne av det de får i seg av og til 😉) !
Godt å komme innendørs igjen ,til kaffekopp og strikketøy ! Og nå har også jeg kastet meg på bølgen av revestrikkere – det er jo veldig mye rev ute og går nå…. Pulsvanter blir det, men ikke rødrev ! Etter en tur i restegarnskurven var det dårlig med rødrevfarger, så det blir en slags polarrev tror jeg ! I Mini Alpakka fra Sandnes, og pinner nummer 2,5 . Vet ikke helt om de ligner rever i det hele tatt- kunne kanskje minne litt om mus ?

20131018-150440.jpg
Jeg skal nå uansett strikke ferdig den andre vanten, for varme blir de ihvertfall ! Og så får jeg se om jeg skal gå til innkjøp av rødbrunt og mosegrønnt garn 😀Den engelske oppskriften ( lett å følge selv om du ikke skulle være så dreven på engelske oppskrifter ) finner du her : http://www.ravelry.com/patterns/library/foxy-mittlets-for-mama-foxes

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: